Σχετικά με το VirtualFertility.gr

Η έμπνευση μας, εσείς και οι ανάγκες σας

"Γιατί κάθε γυναίκα, κάθε άνδρας, κάθε ζευγάρι πρέπει να έχει την καλύτερη ευκαιρία να γίνει γονέας"

Η γονιμότητα της νέας εποχής

Παγκοσμίως, πάνω από 90 εκατομμύρια ζευγάρια αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα γονιμότητας, με σημαντικό ποσοστό αυτών είτε να μην έχει πρόσβαση στην απαραίτητη ιατρική βοήθεια είτε πρακτικοί λόγοι να καθυστερούν σημαντικά την όποια θεραπεία. Στην Ελλάδα, υπάρχουν περίπου 300.000 υπογόνιμα ζευγάρια. Έτσι, είναι μεγάλη η ανάγκη όλοι αυτοί οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε τρόπους και μέσα που θα τους βοηθήσουν να πάνε ένα βήμα παραπέρα τη γονιμότητά τους και να αυξήσουν τις πιθανότητες για μία υγιή εγκυμοσύνη. Χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν, να μπορούν με τα κατάλληλα εργαλεία και φυσικά τα διαδικτυακά ραντεβού, να διαχειριστούν καλύτερα αρκετά από τα θέματα της γονιμότητας αλλά και συνολικής υγείας που τους προβληματίζουν.

 

 

 

VirtualFertility.GR

To VirtualFertility.GR είναι μία νέα, πρωτοποριακή, ψηφιακή πλατφόρμα γονιμότητας που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμασταν έως σήμερα την υποβοήθηση στην αναπαραγωγή. 

Σε αυτή την πλατφόρμα, το κάθε ζευγάρι θα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με έναν ειδικό σε θέματα γονιμότητας. 

Πρόκειται για ένα πολύ οικείο περιβάλλον με ψηφιακή παρακολούθηση ανώτατων προδιαγραφών που θα παρέχει χρήσιμα εργαλεία για μία ολοκληρωμένη παρακολούθηση σε θέματα αναπαραγωγής και που στο βαθμό που επιτρέπεται, θα γίνεται διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση. 

Στο VirtualFertility.GR θα παρέχονται τεκμηριωμένες επιστημονικές πληροφορίες, εκπαίδευση για την φαρμακευτική αγωγή και τις διαφορετικές θεραπείες, καινοτόμες υπηρεσίες fertility coaching κ.α. ώστε κάθε γυναίκα, κάθε άνδρας, κάθε ζευγάρι, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα να έχουν μία πλήρη ψηφιακή υποστήριξη όσον αφορά τη γονιμότητα τους και τις μεγαλύτερες πιθανότητες για ένα υγιές μωρό.

 

Close up father hands holding newborn baby, copy space background banner family concept
20465289 - pregnant woman sitting on the bed.

Μία μοναδική ψηφιακή εμπειρία!

Με τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας έχετε πρόσβαση σε μοναδικά εκπαιδευτικά εργαλεία.

Τηλεϊατρική

Λάβετε συμβουλές, αξιολογήστε και οργανώστε καλύτερα τη θεραπεία σας χωρίς τη δυσκολία μετακίνησης και την παρατεταμένη αναμονή σε πολυάσχολες κλινικές. Λάβετε την απαραίτητη φροντίδα μέσω βιντεοκλήσεων με πιστοποιημένους ειδικούς στην αναπαραγωγική ιατρική.

Εξετάσεις στο σπίτι

Σε συνεργασἰα με πιστοποιημένα εργαστήρια και εξειδικευμένα διαγνωστικά kit γονιμότητας νέας τεχνολογίας μπορείτε να πραγματοποιήσετε σημαντικό μέρος του συνολικού ελέγχου της γονιμότητας σας μέσα στο ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού σας.

Φαρμακευτική υποστήριξη

Σε συνεργασία με φαρμακοποιούς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό εκπαιδεύουμε και διευκολύνουμε κάθε φαρμακευτική σας ανάγκη.

Κοινότητα υποστήριξης

Για εσάς που αναζητάτε κάτι περισσότερο από μία μεμονωμένη διαπροσωπική επαφή, το VirtualFertility.gr δημιουργεί μία μοναδική κοινότητα υποστήριξης ώστε να μη νοιώσετε ποτέ μόνοι στο ταξίδι σας προς τη γονεϊκότητα.

Τεχνική Υποστήριξη

Δεν είστε εξοικοιωμένοι με τις νέες τεχνολογίες; Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι εδώ να σας καθοδηγήσουν σε κάθε σας βήμα στην νέα ψηφιακή εποχή της γονμότητας.

Οι Συνεργάτες Μας

Επιλέγουμε μονάχα εργαστήρια, εργαλεία, προϊόντα και υπηρεσίες που πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια και ανταποκρίνονται στο μέγιστο βαθμό στις απαιτήσεις μας.